Door het Nationale Business Succes Award instituut is Talent uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche Zorgbureaus.Zorgbureau Talent behoort nu officieel tot de succesvolste bedrijven van Nederland en dingt begin februari mee naar de Nationale Business Succes Award 2016.

 

Op maandag 21 november werden de Maastricht Awards  uitgereikt, samen met twee andere bedrijven was Talent genomineerd in een ‘nieuwe’ categorie: Inclusief Werkgeverschap Maastricht-Heuvelland. Talent heeft vol trots deze award in ontvangst mogen nemen. Deze Award is bedoeld voor het bedrijf dat kansen creëert voor mensen die extra steun en aandacht nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden en hen in de bedrijfsvoering omarmt. Inclusief Werkgeverschap staat voor de mate waarin economische- met sociale ontwikkelingen worden gecombineerd; het in dienst nemen en houden van werknemers met inzet naar vermogen.

Op 26 november jl. heeft Zorgbureau Talent  ook de “Alfred Award” in ontvangst  mogen nemen tijdens een plechtige bijeenkomst in Brugge (België), door Dr. L. Isebaert uitgereikt. Deze zorginhoudelijke internationale onderscheiding is een prijs van de Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de Oplossingsgerichte Cognitieve en Systemisch Therapie, Opvoedkunde en Coaching verbonden aan het Korzybski-Instituut in Brugge.

 

Inmiddels hebben de bijbehorende mooie Awardbeeldjes een prominente plek in ingenomen in Restaurant Talentino Mestreech.

img_5460 img_5463 maastricht-award-1 naamloos-1 nominatielabel-2016-1