Tijdens de onlangs gehouden ALV hebben we de gelegenheid gehad om kort het Leisure Lab Limburg onder jullie aandacht te brengen. Een initiatief dat ondernemers in de (Zuid) Limburgse vrijetijdssector samenbrengt om kennis te delen en gezamenlijk kennis te vergaren. Dit met als doel om samen beter te worden in wat we doen. We hebben toen bewust geen slides gebruikt om het compact te houden, deze sturen we jullie hierbij toe. Lees ze gerust even door om vervolgens te bepalen of dit iets is voor jou. We hopen het van harte, want we staan zeker open voor nog enkele deelnemers aan onze pilot, die binnenkort van start gaat.

Interesse om deel te nemen aan de pilot? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de vorderingen? Stuur dan even een berichtje naar ons (Laura en Rob) via klik hier en we voegen je toe aan onze lijst van (potentieel) geïnteresseerden.

Tenslotte nodigen we jullie graag uit om deel te nemen aan een korte inventarisatie van onderwerpen die leven; bij jullie of in de sector. Het zijn vijf open vragen die in een paar minuten te beantwoorden zijn, maar die richtinggevend zijn bij de verdere invulling van de pilot. Jullie vinden hier de vragenlijst. Alvast bedankt voor de moeite.

Dank voor jullie enthousiasme en hopelijk tot gauw!

Rob Kemmeren en Laura Lazzarini

Klik hier voor meer informatie: leisure lab limburg – pilot