Appels in ruil voor vermelding als sponsor van Unicef Jeugdloop Maastricht.
Op zondag 25 juni houdt UNICEF samen met Atletiek Maastricht een jeugdloop “Plumpy’Nut run”, met de opbrengst waarvan ondervoede kinderen wereldwijd worden gesteund.
De organisatie zoekt een sponsor voor appels voor de deelnemers aan deze loop. Het is op dit moment onduidelijk hoeveel kinderen gaan rennen, men hoopt op 400- a 500. Het zou heel mooi zijn als een of meerdere leden van onze coöperatie deze bijdrage in de vorm van (financiering van) appels zou willen leveren. Als tegenprestatie wordt de donateur als sponsor van de appels benoemd.

Voor de goede orde: wij ontvangen vaker dergelijke verzoeken en gaan hier heel kritisch mee om. We  sponsoren als coöperatie jaarlijks één goed doel, zoals tijdens de ledenvergadering meegedeeld is dat voor dit jaar de BBC club van Ronald McDonald. Dit verzoek om (sponsoring van) appels leiden we naar onze leden door omdat dit initiatief bijdraagt aan gezonde voeding van kinderen, iets dat we als coöperatie hoog in het vaandel hebben staan.

Wil je appels leveren of op een andere manier hieraan bijdragen? Neem dan contact op met dhr. V.J.G. Köhler (penningmeester), hij zal blij zijn met elke gift.

Voor meer info kijk ook even op Unicef jeugdloop Maastricht