MERCATOR Projectmanagement

Website: www.mercator-projectmanagement.nl
Postcode: 6213 BL
Adres: Cannerweg 296
Plaats: Maastricht
Telefoonnummer: 06 46740896

MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig advies- en projectmanagementbureau met jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten. Vanaf de initiatieffase tot en met oplevering kunnen wij u ondersteunen en ontzorgen.

Tevens kunnen wij bij geschillen en/of –conflicten op bouwkundig gebied, door middel van deskundige inventarisatie vastgelegd in rapportages, u ondersteunen. Ook voor  bouwadviezen in het algemeen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mercator was de 16e eeuwse cartograaf die het lukte om de complexe vorm van de wereldbol te projecteren op een plat vlak: de mercatorprojectie. Hiermee was het voor reizigers mogelijk op eenvoudige wijze hun positie te bepalen en hun koers uit te zetten. MERCATOR projectmanagement doet hetzelfde:

Wij reduceren het complexe proces van ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uw vastgoed tot overzichtelijke beslismomenten waardoor u als opdrachtgever eenvoudig kunt koersen op uw einddoel. Daarnaast bieden wij u met onze rapportages de topografische kaart om te navigeren.