De Kookzolder

Website: www.dekookzolder.be
Postcode: 3790
Adres: Einde 30
Plaats: Sint Martens Voeren
Telefoonnummer: +32 498 169393

DE KOOKZOLDER

Midden in de mooie Voerstreek ligt “De Kookzolder”. Een gloednieuwe kookstudio met hoogwaardige apparatuur,  gebouwd op een oude hooizolder. Op deze unieke plek verzorgt chef-kok en docent koken, Paul Boeijen, cursussen voor beginners en voor de gevorderde hobbykoks. Bovendien worden er regelmatig inspirerende kookworkshops georganiseerd, altijd met verse ingrediënten en een ongedwongen sfeer.

De Kookzolder is daarnaast een perfecte plek om samen met vrienden, familie of collega’s, lekker te koken en gezellig te eten. Het moderne kookeiland heeft vier kookunits, zodat twaalf mensen volop de ruimte hebben om hun kookkunsten te vertonen.

WORKSHOPS

Workshops met een bepaald thema worden gegeven door de Kookzolder op geplande data en tijden, zie hiervoor de agenda op de website. Als u zelf een groep geïnteresseerden kunt samenstellen,  bepaalt u in overleg met de Chef een dag, een tijdstip en een thema.  Komt u met collega’s of leden van een vereniging? De Kookzolder beschikt over voldoende ruimte en faciliteiten voor vergaderingen of besprekingen voorafgaand aan de kookactiviteit al dan niet gecombineerd met een ontspannen wandeling.

Er is steeds plaats voor 8-12 personen. Is uw gezelschap groter, met een maximum van 20 personen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Na ontvangst met een drankje en korte uitleg, gaat u aan de slag. U staat in twee of drietallen te werken aan een ruim fornuis en aanrecht. De chef assisteert, beantwoordt uw vragen, geeft handige tips én volop complimenten, want reken maar dat u er iets van zult opsteken!

CHEF OP LOCATIE

De Chef komt lekker koken bij u thuis of op uw vakantieadres. Ideaal voor familiefeesten en andere aangelegenheden, maar ook als u tijdens uw vakantie geen zin en tijd heeft om te koken.

Ik neem het graag van u over. De complete voorbereiding en natuurlijk ook de afwas, de chef zorgt ervoor dat u kunt aanschuiven als u terugkomt van een heerlijke, ontspannen wandeling in de Voerstreek.

Menu’s en budget gaan in overleg en uiteraard houd ik ook rekening met diëten, allergieën en andere wensen.